Baukom-telephely

2023.02.22. 08:25

Szolgáltatóház nyílt Csornán

Csorna önkormányzata a korábbi Baukom-telephely fejlesztésére több mint 441 millió forintos uniós támogatást nyert, a fejlesztés 100 százalékban támogatott.

kisalfold.hu

Az új szolgáltatóház területén a helyi civil szervezetek is helyet kaptak.

A több mint 5 ezer négyzetméteres barnamezős területen egy közel 1200 négyzetméteres nonprofit szolgáltatóház épült az üzemeltetéshez szükséges parkolóhelyekkel, valamint eszközbeszerzésekkel együtt. Mindmellett jelentős mértékű zöldfelületi fejlesztés is volt a területen. A szolgáltatóház tetején elhelyezett nap- elemek az év jelentős részében biztosítják a komplexum elektromosáram-igényét. Az elkészült épület nem csupán a helyi vállalkozások számára nyújt a kor igényeinek megfelelő irodai és tárolási kapacitást, hanem a helyi civil szervezetek számára is kialakítottak egy több mint 60 négyzetméteres helyiséget, ezzel is tehermentesítve a Városi Művelődési Központot. Az infrastrukturális fejlesztés a Csorna Okosváros (OV) Koncepcióhoz igazodva valósult meg.

A beruházásról bővebb információk a www.csorna.hu oldalon találhatók. 
 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában