Advent

2022.12.11. 17:36

Feldíszített fénytraktorok vonultak Sokorópátkán - fotók

A település önkormányzata a hagyományokhoz híven idén is megrendezte a fénytraktor felvonulást a községben.

kisalfold.hu

Fotó: Huszár Gábor

A rendezvényre olyan traktorosok, teherautósok és terepjárósok jelentkezését várták, akik szívesen feldíszítették járműveiket.

Advent harmadik vasárnapján, vasárnap délután, a hivatal épülete előtt gyülekeztek az ünnepi díszbe öltözött mezőgazdasági gépek. A program kezdetén Bassák Attila, a település polgármestere köszöntötte a résztvevőket, és a közös éneklés után elindult a felvonulás. A látványos menet végigjárta a települést, sokan házuk előtt integettek a feldíszített járműveknek. A felnőttek mellett a helyi gyermekek is nagyon jól érezték magukat, a falukarácsony e hétvégi programján. A felvonulás közben a helyi civil szervezetek segítségével feldíszítették a falu karácsonyfáját, és cipős doboz adományokat is gyűjtöttek.

A Sokorópátkai Általános Iskola szülői közössége finomságokkal vendégelte a résztvevőket, a felvonulás biztonságáról a helyi polgárőrség gondoskodott.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában