Helyi közélet

2021.12.03. 08:16

Hétfőtől látogatási és kijárási tilalmat vezetnek be a soproni idősotthonokban

kisalfold.hu

A Soproni Szociális Intézmény vezetősége a lakók egészségének érdekében és védelmében december 6-ától, vagyis hétfőtől látogatási és kijárási tilalmat vezet be – olvasható az intézmény weboldalán közzétett tájékoztatóban.

Az idősotthonokban a szigorítások alatt is biztosítják a kapcsolattartást a családtagokkal. Ahogy korábban is, úgy most is biztosít az intézmény tableteket, amikkel videotelefonálni tudnak. Csomagot is tudnak leadni mindkét intézetben a hozzátartozóknak, rokonoknak. Azt kérik, hogy a csomagok lehetőleg csak nem romlandó élelmiszereket tartalmazzanak.

A csomagok leadási ideje a következő:

Balfi úti Idősek Otthona: hétköznapokon 08:00-16:00 között

Ikva Idősek Otthona: hétköznapokon 08:00-10:00 illetve 14:00-16:00 között

A csomagokon fel kell tüntetni a családtagjuk nevét, a részleget és az emeletet, ahol rokonuk tartózkodik, illetve a szobaszámot.

A most meghozott döntést minden héten felülvizsgálják, hogy szükséges-e a legszigorúbb védelmi intézkedés fenntartása. Szeretnénk, ha az ellátottak és családjaik ha lehetséges, együtt tölthessék az ünnepeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában