November 1-jétől

2021.11.02. 07:00

Kötelező a maszk a tömegközlekedésen, ügyfélszolgálaton korlátozások a hivatalban

kisalfold.hu

A kormány három új intézkedést vezetett be a járványhelyzetet érintően. Tegnaptól ismét kötelező a maszkviselés a tömegközlekedési eszközökön. A munkáltatók előírhatják az oltás felvételét a dolgozóiknak. Az egészségügyi és szociális intézményekben látogatási tilalom lép életbe, amiről a vezetőik dönthetnek.

Ezzel összefüggésben a győri Polgármesteri Hivatalra is új szabályok vonatkoznak. A Polgármesteri Hivatal épületeibe történő belépéskor mindenki számára kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk használata, valamint a testhőmérséklet-mérés. Az nem léphet az épületbe, akinek meghaladja a 37,3 C° fokot. Az ügyfélfogadó helyiségekben kötelező a szájat ér orrot eltakaró maszk és védelmi plexi használata is.

Mától a Győr-Szol Orgona utcai és Jókai utcai ügyfélszolgálatán is kötelező maszkot viselni, valamint a Pannon-Víz ügyfélszolgálatain, illetve fiókirodáikban is kötelező a szájat és orrot eltakaró védőmaszk használata, továbbá a helyiségbe való belépés után a kihelyezett kézfertőtlenítő használata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában