12. ARRABONA LÉGVÉDELMI RAKÉTAEZRED

2021.10.27. 11:38

Ismét katonai konvojra kell számítani Győr térségében pénteken

Véget ér az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred katonáinak nemzeti harcászati képességellenőrzése, emiatt 2021. október 29-én, pénteken megnövekedett katonai járműforgalom várható az ország több pontján – adta hírül a győri ezred Facebook oldala.

kisalfold.hu

Napközben Hódmezővásárhely és Győr között, az M5-ös, az M0-ás, és az M1-es autópálya útvonalán kell számítani a megszokottnál nagyobb katonai gépjárműforgalomra.

„Kérjük, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a menetoszlopot, mivel annak mérete és sebessége, valamint haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól. Mivel a zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, a járművek haladását a konvoj elején és végén kisérőjárművek biztosítják.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva arra törekszik, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát. A lakosság megértését és türelmét köszönjük!”" target="_blank" rel="noopener noreferrer">kérték a győri katonák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában