M85

2021.08.04. 18:52

Péntektől részben felszabadul Sopron egyik közlekedési ütőere – térképen az új forgalmi rend

Egyedül a Mély úti csomópontnál marad továbbra is egyirányú a Pozsonyi út forgalma.

kisalfold.hu

A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában épülő M85 gyorsforgalmi út és a soproni Mély út kivitelezője a DS Konzorcium arról tájékoztatta portálunkat, hogy a Mély út építésével és a Stornó Ferenc úti csomópont kialakításával párhuzamosan megújuló Pozsonyi úton (8527 sz. főút) sikerült az útfelújítási munkálatokat részben hamarabb befejezni.

Ezért péntek délutántól az M85 Fertőrákosi csomópont és a Tutti Frutti zöldséges üzlet közötti szakaszon a Pozsonyi út újra mindkét irányban járható lesz. Egyedül a Mély úti csomópontnál marad továbbra is egyirányú a Pozsonyi út forgalma, mert ott még be kell fejezni a vízvezeték kiváltását és a csomópont kiépítését.

A biztonságos közlekedés érdekében fokozott figyelemmel vezessenek, szigorúan tartsák be a korlátozó jelzéseket és óvják az úton dolgozókat! „A NIF Zrt. és a DS Konzorcium igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy október végéig minden közlekedő megelégedésére kényelmesebb, szebb és biztonságosabb útszakaszt adjon át” – zárul a közlemény.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában