egészségügy

2021.06.05. 21:42

Régi helyen várják a pácienseket a szakrendelések Sopronban

Az Erzsébet Oktató Kórház korábban elköltöztetett szakrendelései ismét a megszokott helyszíneken működnek – adta hírül honlapján a Soproni Gyógyközpont.

kisalfold.hu

20200504 Solymár Mobil szűrőállomás A Semmelweis Egyetem vezetésével országos koronavírus-szűrővizsgálat indult. Magyar Nemzet fotó: Mirkó István (MI)

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Mirkó István

A zsúfoltság elkerülése és a rövidebb várakozási idő érdekében a szakrendelések – az akut esetek ellátásának kivételével – ismét előjegyzés alapján fogadják a betegeket. Telefonos időpontkérésre a 99/514-205-ös vagy az 514-206-os hívószámokon, egyes szakrendelések esetében az intézmény honlapján feltüntetett elérhetőségeken van lehetőség.

A népegészségügyi szűrővizsgálatokra a behívólevélben szereplő időpontokban várják az érintetteket. Laboratóriumi vérvételre háziorvosi beutalóval 8 és 13 óra között a 99/514-313-as telefonszámon vagy elektronikus úton, a www.sopronigyogykozpont.hu oldalon keresztül is lehet időpontot foglalni. A lakosságot arra kérik, a szakrendelésre pontosan érkezzenek, legfeljebb a kapott időpont előtt 10 perccel jelenjenek meg a vizsgálatokon.

A szakrendelésre érkezők a Győri úti előszűrő ponton keresztül, testhőmérséklet-mérés, kézfertőtlenítés és előzetes regisztráció után léphetnek a kórház területére. A Soproni Gyógyközpont teljes területén továbbra is kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk használata és a másfél méteres védőtávolság betartása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában