135 millió forintos fejlesztés

2020.11.26. 20:43

Bővítik a bölcsődét Győrújbaráton – videó

Győrújbaráton letették le az alapkövét annak bölcsőde bővítésnek, amely a település huszonnégy újabb kis lakójának fog elhelyezést biztosítani.

kisalfold.hu

2020.11.26.Az óvoda alapkõ letétele.Gyõrújbarát.Képen:B-J:Stinner Csaba kivitelezõ,Németh Zoltán képviselõ,Kóbor Attila polgármester,Kara Ákos képviselõ.Fotó:Huszár Gábor,Kisalföld

Forrás: Huszár Gábor

Fotó: HUSZAR GABOR

Az ünnepélyes eseményen megjelent Kara Ákos országgyűlési képviselő, Németh Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke, Kóbor Attila Győrújbarát polgármestere és Stinner Csaba a kivitelező képviseletében. A földbe helyezett időkapszulába került a helyi újság egy példánya, a bölcsőde tervrajza, a település ötven évét bemutató kiadvány és az aznapi Kisalföld.

Kara Ákos országgyűlési képviselő kifejtette, hogy a térségben sosem látott fejlesztések zajlanak, ennek nagyszerű példája az intézmények építése, bővítése.

 

A kibővített bölcsőde mintegy 650 négyzetméternyi épületegyüttese összesen ötvenhat kisgyermek második otthona lesz. Kóbor Attila polgármester elmondta, hogy az ugrásszerűen népesedő településnek nagy szüksége van az ilyen jellegű fejlesztésekre. A 135 millió forint EU-s támogatásból megvalósuló kibővített bölcsőde átadására várhatóan jövő év szeptemberében kerül sor.

Fotók: Huszár Gábor

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában