utcai dekor

2020.07.30. 11:00

Új virágládák díszítik Adyvárost Győrben

Páfrányfenyők nyújtózkodnak a hatalmas virágtartókban a Tihanyi Árpád úton. Adyváros és Nádorváros önkormányzati képviselője, dr. Szálasy László közbenjárására helyezték ki a ládákat a Tihanyi út és a Szigethy Attila út sarkán lévő széles járdára.

kisalfold.hu

Fotó: Barki Andrea

– Szeretek sétálni, körbenézni a választókörzetemben. Ilyenkor látom a tennivalókat, és sokan keresnek meg problémákkal is – mondta a képviselő, amikor személyesen is megnézte a „páfrányfenyőligetet”. Hozzátette: minden fejlesztésnek az a célja, hogy az Adyvárosban és Nádorvárosban élők jobban érezzék magukat. Fontos, hogy legyenek padok és szemétgyűjtők is.

A képviselő közbenjárására a Földes Gábor utcában nemrég felfestették a lakóházak bejáratai előtti területeket, hogy az autók ne parkoljanak oda.

– A Tihanyi Árpád úton elkészült a kerékpárút, a Kodály Zoltán utcában nemsokára elkezdődik egy hasonló építése. A Török István utcai játszótér fel-

újítása pedig szintén hamarosan elkészül – sorolta a képviselő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában