Audi hírek

2020.07.28. 10:55

Négykarikás autóval a Győri Balett új igazgatója

Velekei László egy orkafekete, dinamikus Audi Q7 S line quattrot vezet.

kisalfold.hu

Velekei László, a Győri Balett új igazgatója a mai naptól egy orkafekete, dinamikus Audi Q7 S line quattrot vezet. A neves társulat új vezetőjének az Audi Hungaria az immár 23 esztendeje tartó partnerség jegyében állította rendelkezésre az autót. A jármű Pozsonyban készült, 286 lóerős motor hajtja, melyet Győrben gyártanak.

A kultúra és a művészetek támogatása a társadalmi felelősségvállalás részeként az Audi Hungaria vállalati stratégiájának része. A vállalat 18 éve főszponzorként támogatja a társulatot. 2014 óta adják át az Audi Hungaria a Minőségi Táncművészetért díjat, továbbá Audi személygépjárműveket biztosít a vállalat a Győri Balett kimagasló táncművészeinek.

Velekei László 23 éve meghatározó tagja a Győri Balettnek, 2020. július 1-jén nevezték ki a Győri Balett igazgatójává. Elődje, Kiss János 29 évig irányította a társulatot, amellyel balett-történelmet írt.

A partnerség jegyében az együttes számos alkalommal lépett fel Németországban, Pekingben, New Yorkban, Rio de Janeiroban, Moszkvában, Londonban és a világ számos színpadán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában