Közélet

2020.07.27. 15:07

Jubiláló munkatársakat köszöntött a Soproni Szociális Intézmény – fotók

Mindhárman úgy vélik, a szociális területen csakis elhivatottsággal lehet sok éven keresztül dolgozni.

Máthé Erika

Fotó: Magasi Dávid

Fotó: Magasi

A Soproni Szociális Intézmény három jubiláló munkatársát köszöntötték hétfőn. Mindhárman úgy vélik, a szociális területen csakis elhivatottsággal lehet sok éven keresztül dolgozni.

A Soproni Szociális Intézmény (Soszi) három jubiláló dolgozójának a vírushelyzet és a szabadságolások miatt szűk körben fejezte ki köszönetét Péli Nikoletta, az intézmény igazgatója és Palotai Rita, a Hajléktalan és Szociális Alapellátó Intézet vezetője.

Kiss Ottóné 40 évet dolgozott közalkalmazottként, ebből tizenkettőt a szociális intézményben, ahonnan gondozóként megy nyugdíjba ezen a héten. Bruckner Zsuzsanna az Egészségügyi Alapellátási Intézeten belül 30 éve iskolavédőnő és a kórház újszülött osztályán támogatja a babákat és az édesanyákat, Lágler Andrea pedig területi védőnőként dolgozik Bánfalván, 25 éve közalkalmazott. A virág és az oklevél mellett mindhárman átvették az illetményükről szóló határozatot, ami 25 év után kéthavi, 30 év után három havi, 40 év után pedig öt havi illetményt jelent. Mindhárman egyetértettek abban, hogy a szociális ellátás területének nemcsak nehéz, hanem örömteli oldala is van, csakis elhivatottsággal lehet sok éven keresztül ebben a szakmában maradni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában