Hiányolják a dinamizmust

2020.07.29. 09:51

Feloszlatná magát a képviselő-testület Agyagosszergényben

A képviselő-testület feloszlatását kezdeményezték Agyagosszergény önkormányzati képviselői. A szerkesztőségünkhöz kedd este eljuttatott közleményükben többek között a dinamizmust hiányolják a jelenlegi faluvezető részéről.

kisalfold.hu

Testületi ülés összehívását és a képviselő-testület feloszlatását kezdeményezte Agyagosszergény mind a négy önkormányzati képviselője.

A Szalai Istvánné polgármesterhez (független) írt levelükben, ami szerkesztőségünkhöz is eljutott, Hegedüsné Németh Ildikó, Radics Attila, Márk András és Ratatics Tibor a feloszlatási indítvány okaként az új ciklus eredménytelenségét nevezik meg.

A képviselő-testület kedd este az alábbi közleményt juttatta el a Kisalföldhöz:

„Agyagosszergény képvi­selői 2020. július 28. napján testületi ülés összehívását kérték a polgármestertől a testület feloszlatása céljából. A jelenlegi állapotot nem kívánják tovább fenntartani. Ennek okai: az őszi választások eredményei­nek nem megfelelő kezelése, sőt, figyelmen kívül hagyása, a dinamizmus hiánya. Lendület, dinamizmus! Mert nekünk minden agyagosszergényi egyformán számít!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában