Kedvenc ápolónk

2019.10.12. 11:52

Keressük a kedvenc ápolónkat – Jelöltek: a soproni sebészet nővérei

Nagyszerű munkát végeznek a soproni sebészet nővérei – írta olvasónk.

kisalfold.hu

A soproni sebézset ápolói balról jobbra: Kalmár Evelin (ápoló), Koszonits Istvánné (ápoló), Kocsisné Németh Zsanett (osztályvezető főnővér), Kun Ferencné (osztályvezető ápolási helyettes), Csizmazia Szilvia (ápoló).

Sorra jönnek a nevezések a nővérkampányunkra, ami azt mutatja, hogy ott vannak az osztályokon a kedves-kedvenc nővéreink, akire a betegek hálával emlékeznek gyógyulásuk, kezelésük után is. Ezúttal a soproni sebészetről érkezett jelölés.

A soproni sebézset ápolói balról jobbra: Kalmár Evelin (ápoló), Koszonits Istvánné (ápoló), Kocsisné Németh Zsanett (osztályvezető főnővér), Kun Ferencné (osztályvezető ápolási helyettes), Csizmazia Szilvia (ápoló).

„Én a soproni férfi sebészet nővéreit jelölöm, a főnővért is beleértve” – írja olvasónk, majd így folytatja: „Nagyszerű munkát végeznek mostoha körülmények között. Köszönöm nekik, hogy segítettek rajtam. Sztómás, rosszindulatú daganatos, sugárkezelésen és kemoterápián túlesett beteg vagyok. Mindenki nagyon rendes volt, egy nővérre különös szeretettel gondolok, aki este pénzt is váltott nekem, hogy éjszaka tudjak kávézni. A nevét sajnos nem tudom, de a szaktudásával nemcsak nekem, szobatársamnak is sokat segített.”

Tudnivalók a kampányról

Valamennyi Győr-Moson-Sopron megyei intézményből lehet jelölni ápolót, mégpedig úgy, hogy az illető leírja a történetét arról a nővérről, aki akkor és ott mellette állt, a szó legnemesebb értelmében ápolta. Kérjük, a (kereszt)név mellett a kórházat és az osztályt is jelöljék meg, hogy be tudjuk pontosan azonosítani az ápolókat. A jelöléseket, vagyis a rövid történeteket az [email protected] címre várjuk október 20-ig. Postai címen pedig: Győr, Újlak u. 4/A. Természetesen a történetek íróinak anonimitását – amennyiben kérik – megőrizzük, vagyis ha valaki betegként a háttérben szeretne maradni, annak sincs akadálya. A kisalfold.hu Facebook-oldalán lehet szavazni (lájkolni) a történetekre és az ápolókra is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában