Őrjöngés

2024.04.10. 07:35

Sokkolóval fékeztek meg egy tomboló férfit az esztergomi kórházban

Sokkolóval ártalmatlanítottak a rendőrök az esztergomi kórházban egy férfit, aki tört-zúzott és rátámadt több egészségügyi dolgozóra - közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

Kisalföld.hu

Forrás: police.hu

A 24 éves férfi, aki rossz hírt kapott egyik közeli családtagjának egészségi állapotáról, először ütni kezdte az ajtót és felborított egy szekrényt, aztán kidobott két széket az ablakon és kitépett a falból egy radiátorelemet. Az őrjöngő férfi ezután a kórház dolgozóira támadt. Előbb egy ápoló és egy betegszállító ellen fordult, majd a segítségükre siető orvost és az időközben a helyszínre érkező biztonsági őrt is többször megütötte.
A bántalmazottak közül ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek.
A férfit az esztergomi rendőrkapitányság rendőrei sokkolóval, valamint testi kényszer és bilincs alkalmazásával ártalmatlanították, majd előállították, és a gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették. Ellene rongálás, súlyos testi sértés és annak kísérlete, valamint közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt indult eljárás - írta a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában