Mindig veszélyes üzem

2024.02.24. 11:51

Újabb súlyos baleset történt az M1-esen Győrnél - Olvasónk fotóján elakadt kamionok, a mentés pillanatai - videó, fotók, térkép

A Budapest felé vezető oldalt teljes szélességében lezárták a 111-es kilométernél a helyszínelés idején.

Kisalföld.hu

A mentés pillanatai az M1-es győri szakaszán. Fotó: Tudósító (Zátonyi Gergely)

14.04 - Videó az életveszélyes sérüléssel végződött ütközésről

13.08 - Fotók a súlyos, M1-es autópályán történt balesetről

13.01 - Megszűnt a forgalomkorlátozás az M1-esen Győr külterületén

Az autópálya Budapest felé vezető oldalán ismét mindkét sávban haladhat a forgalom - közölte a rendőrség.

12.18 - Portálunk információi szerint a baleset egyik áldozatát súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a Petz-kórházba

A baleset a 112-es kilométernél lévő lehajtónál történt. A kisbuszba egy ember beszorult, őt a győri hivatásos tűzoltók feszítő-vágók segítésével szabadították ki, és átadták a mentőknek.

Az Útinform azt írta, hogy a torlódás 2-3 kilométeres a baleset helyszíne előtt. Egy kamion és egy kisbusz ütközése miatt reggel már lezárták az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalát Győrnél - közölte az MTI.

11.44 - Egy embert feszítővágók segítésével szabadították ki a kisbuszból

Kamion és kisbusz ütközött Győr közelében, az M1-es autópálya Budapest felé tartó oldalán, a 112-es kilométernél lévő lehajtónál. A kisbuszba egy ember beszorult, őt a győri hivatásos tűzoltók feszítővágók segítésével szabadították ki és adták át a mentőknek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, torlódásra kell számítani.

Szombat reggel szintén súlyos baleset történt az M1-es győri szakaszán; akkor utánfutós kocsi csapódott a szalagkorlátnak, majd olaj folyt az autópályára. Videót ide kattintva nézhetnek a reggeli karambolról.

A mentés pillanatai az M1-es győri szakaszán. Fotó: Tudósító (Zátonyi Gergely)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában