Kék hírek

2024.01.04. 16:53

Hat körözött férfit fogtak el egy nap alatt Győr-Moson-Sopronban

Hat személlyel szemben intézkedtek a rendőrök szerdán Győr-Moson-Sopronban, négyen rendőrségi fogdára, egy személy pedig büntetés-végrehajtási intézetbe került.

Kisalföld.hu

Fogdában kötött ki az a 64 éves férfi, akit 2024. január 3-án a reggeli órákban Győrben, a Révai Miklós utcában igazoltattak a járőrök. Az intézkedés során kiderült, hogy körözte őt a Győri Járásbíróság. Szintén itt fogtak a győri rendőrök dél körül egy 28 éves komáromi lakost, aki ellen több elfogatóparancs volt érvényben. A fiatalembert a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Az 1-es számú főútvonalon ellenőriztek a rendőrök 13 óra körül egy 31 éves ácsi sofőrt. A bíróság elzárással sújtotta a férfit, ezért őt elfogták, és a vármegyei rendőr-főkapitányság fogdájába kísérték. Ugyanebben az időben és főúton állítottak meg és fogtak el egy 55 éves budapesti gépkocsivezetőt, akit szintén köröztek.

Mosonmagyaróváron, a Hild János utcában intézkedtek a rendőrök, egy 59 éves körözött férfit a helyi rendőrkapitányságra előállítottak, majd a vármegyei rendőr-főkapitányság fogdájára kísértek.  

Szintén fogdába került az a szili fiatalember, akit körözés miatt a csornai rendőrök Farádon, a Mátyás király utcában fogtak el az esti órákban. A 39 éves férfi szintén a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába került.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában