Vészhelyzet

2024.01.23. 10:40

40-50 autó kapott defektet az M1-esen - Vasdarabok hullottak a sztrádára Komárom-Esztergomban - fotók

Burkolatra hullott vasdarabok miatt torlódik a forgalom az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Grébics pihenőhelynél - közölte az Útinform kedd reggel a honlapján. A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő (MKIF) Zrt. a Facebook-oldalán később közölte: 40-50 autó kapott defektet Tata térségben, miután egy kamionról fémdarabok hullottak a pályára.

Kisalföld.hu

Felvételünkön jól látszik, hogy rengeteg vasdarab hullott az M1-es autópályára Komárom-Esztergomban.

13.43 - Fotók a több tucatnyi defektet okozó vasdarabok eltakarításáról

Kedd, 11.06 - Van lehetőség a kárrendezésére

A takarítás idejére a külső sávot a 76-os kilométernél lezárták 500 méteren. A forgalom jelenleg egy sávon halad, a dugó 7 kilométeres - tudatta az MKIF. Jelezték: aki defektet kapott, illetve sérült az eset miatt az autója, a [email protected] címen jelentkezhet.

Korábban

Burkolatra hullott vasdarabok miatt torlódik a forgalom az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Grébics pihenőhelynél - közölte az Útinform kedd reggel a honlapján. Azt írták, egy teherautóról hullottak vasdarabok az útra, és a takarítás miatt a külső sávot lezárták, emiatt több kilométeres a torlódás.
 


 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában