Ráfutásos baleset

2023.12.06. 13:08

Egymás után 2 baleset, szinte ugyanott - Személyautó és 2 kamion ütközött össze az M1-esen Lébénynél - Fotók

Kisalföld.hu

Fotó: Nagy Gábor

14:00  Korlátozások mellett megindult a forgalom

Károlyháza térségében történt közlekedési baleset helyszínén a leállósávon haladhatnak a járművek.

Teljes pályalezárás volt az M1-es autópálya Ausztria felé vezető szakaszán, a 147-es kilométerszelvényben. A rendőrök az adott pályaszakasz leállósávját megnyitották a gépjárművek részére, így azon a forgalom zavartalanul haladhat - írta weboldalán a rendőrség.

Korábban írtuk:

Összeütközött két személyautó és 1 és kamion az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Lébény közelében. Ráfutásos baleset történt, amelynél a lébényi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az érintett sztrádaszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte a katasztrófavédelem szerdán 13 órakor.

Nem sokkal később egy nyerges vontató és egy teherautó karambolozott a 148. kilométernél. Egy személygépkocsi is érintett a balesetben, amelyhez a lébényi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a személyautót A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett sztrádaszakaszon a leállósávban halad a forgalom.

Az Útinform tájékoztatása szerint a leálló és a külső sávot is lezárták, ezért az egy sávra szűkült pályaszakaszon, több mint 6 km-es a torlódás.

Információink szerint a balesetnek súlyos sérültje is van.

A rendőrség közleménye szerint a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszán teljes az útlezárás. Budapest felől érkezők a 142. kilométerszelvénynél, Lébénynél tudják elhagyni az autópályát, és a 160. kilométerszelvénynél, Mosonmagyaróvárnál tudnak visszatérni az útszakaszra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában