Tűz

2023.12.09. 05:55

Elfojtották a lángokat Győrben az ipari parkban

Kigyulladt egy gyártócsarnok elszívóberendezése a győri ipari parkban szombaton

Kisalföld.hu

3:25 - A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a győri, pannonhalmi, csornai és kisbéri hivatásos, valamint győrszentiváni önkéntes tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat a győri ipari parkban, a Nyírfa soron, ahol egy gyártócsarnokban keletkezett tűz. Két öntőgépből indult el a tűz az elszívóberendezésen keresztül, és a csarnok füsttel telítődött. Az elszívóberendezésben lévő automatikus oltóberendezés is elindult és folyamatosan működött. A csarnokban sikerült felnyitni a nagyméretű ajtókat, így folyamatos a füst eltávolítása - közölte a katasztrófvédelem szombaton.

2.10 - Tűz ütött ki a győri ipari parkban

Kigyulladt egy gyártócsarnok elszívóberendezése a győri ipari parkban, a Nyírfa soron. Az esethez Győrből, Pannonhalmáról, Csornától, Kisbérről és Győrszentivánról indítottak gépjárműfecskendőket, illetve különleges szereket, és a helyszínre megérkezett a vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. A csarnokban már elindult az automatikus oltóberendezés. Az épületet az ott dolgozó 60 ember időben és épségben elhagyta.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában