Frissített hír

2023.10.24. 10:57

Két autó árokba borult a 85-ös főúton, Pinnye közelében - fotók

Egy beszorult utast a tűzoltók mentenek ki feszítővágóval.

Kisalföld.hu

Fotó: Nagy Gábor

13.27 - A rendőrök a szemlét és a műszaki mentést befejezték, így a közlekedők ismét teljes szélességében használhatják a főút ezen szakaszát.

Korábban írtuk: A rendőrség közleménye szerint a 8612-es mellékút kereszteződésben, Fertőszentmiklós és Pereszteg között közúti közlekedési baleset történt. Az érintett útszakaszon a szemle és a műszaki mentés idejére, rendőri irányítás mellett félpályán halad a forgalom.

Összeütközött két gépkocsi a 85-ös főút 63-as kilométerszelvényénél, Pinnye térségében, a fertőhomoki elágazásnál. Az ütközés következtében mindkét jármű árokba borult, az egyikbe egy utas beszorult. A hegykői és a nagylózsi önkéntes tűzoltókat követően a sopronkövesdi hivatásos tűzoltók is kiérkeztek a balesethez, feszítővágóval megkezdték a beszorult ember kiszabadítását. Az esethez a társhatóságok is megérkeztek, félpályás útlezárás mellett végzik a munkálatokat - írta a katasztrófavédelem.

Fotó: Nagy Gábor
Fotó: Nagy Gábor
Fotó: Nagy Gábor

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában