Kékfény

2023.08.22. 16:21

Ön látta Viktóriát? 17 éves lány tűnt el Győrben

A 17 éves lány megtalálása érdekében a győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

Kisalföld.hu

A Győri Rendőrkapitányság eljárást folytat a 17 éves Szili Viktória eltűnése ügyében. A fiatal a Győr, Vasvári Pál utca 1. szám alatti tartózkodási helyéről 2023. július 27-én engedély nélkül, azóta ismeretlen helyen van. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre - közölte a rendőrség.

Szili Viktória személyleírása: 165 cm magas, vékony testalkatú, szeme barna, haja fekete színű, fehér bőrű. Eltűnésekor viselt ruházata: csíkos egyrészes ruha, fehér színű övtáska. Fotót ide kattintva nézhetnek a tinédzser lányról.

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható fiatal tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában