Közlekedési akció

2023.08.01. 12:48

A lakosok panaszai alapján: egy nap alatt közel 90 szábálytalan sofőrt ellenőriztek Mosonmagyaróváron és környékén

A rendőrök egy nap alatt 88 szabálytalan autóssal szemben intézkedtek a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság illetékességi területén.

Kisalföld.hu

Forrás: police.hu

A mosonmagyaróvári rendőrök a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság, a Győri és Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársaival együttműködve július 28-án közlekedési akciót tartottak Mosonmagyaróváron és a környező településeken. A lakossági panaszok alapján elrendelt ellenőrzések fő célja a szabálytalan, másokra veszélyt jelentő autósok kiszűrése volt.

Forrás: police.hu

Az egyenruhások 46 helyszíni bírságot és 5 szabálysértési felejtést szabtak ki, főként kanyarodási és előzési szabályok megsértése, sebesség túllépés, kötelező felelősségbiztosítás hiánya, műszaki hiányosságok, lejárt forgalmi engedély, és szabálytalan mobiltelefon használat miatt. Továbbá az intézkedések során a rendőrök 37 autóssal szemben indítottak közigazgatási eljárást a passzív biztonsági eszköz hiánya miatt.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság kiemelten kezeli a közlekedésre veszélyes jogsértéseket, ezért a továbbiakban is várhatók hasonló ellenőrzések vármegyénkben - írta honlapján a rendőrség.

Forrás: police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában