Tűzeset

2023.07.06. 09:46

Egy abdai házban csaptak fel a lángok - frissítve + fotók

Csütörtökön délelőtt kigyulladt Abdán egy ház a Pilingérpusztán.

kisalfold.hu

Fotó: Rákóczy Ádám

14.10 - Sikerült eloltani a tüzet Abdán. A munkálatokat erőgép is segítette. Az egységek jelenleg utómunkálatokat végeznek.

11.10 - Megakadályozták a lángok továbbterjedését. A győri hivatásos és a börcsi és az abdai önkéntes tűzoltók hat gázpalackot kihoztak az épületből és öt vízsugárral megakadályozták a lángok továbbterjedését. A helyszínre erőgép is érkezett - írta a katasztrófavédelem.

 A teljes tetőszerkezet leégett, így a lakók nem mehettek vissza az ingatlanba, az ő elhelyezésük még folyamatban van.  

10.30 - Információink szerint 300 négyzetméter alapterületű négylakásos sorház egyik lakatlan lakásából indult ki a tűz. 5 palackot hoztak ki a tűzoltók és öt sugárral oltanak. A tűz keletkezésének idején a lakások egyikében sem tartózkodtak.

9: 50 - Kigyulladt egy ház egyik helyisége és a tetőszerkezete Abdán, Pilingérpuszta településrészen. A győri hivatásos és a börcsi önkéntes tűzoltók négy gázpalackot kihoztak az épületből és cikkünk közzétételének idején három vízsugárral oltják a lángokat - írta honlapján a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában