Frissített hír

2023.06.13. 10:48

Kiugrott a tizedikről, súlyosan sérült egy asszony Mosonmagyaróváron - fotók

Tragédia történt kedden délelőtt Mosonmagyaróváron, a mosonmagyaróvári Széchenyi-lakótelep tizedik emeletéről egy asszony kiugrott, súlyos sérülésekkel túlélte.

kisalfold.hu

Fotó: Kerekes István

12:00 - A tragikus eseménynek olvasónk, Nagy Lászlóné is szemtanúja volt, aki nyilatkozott portálunknak:

 - Az asszony nem a ház lakója, de már többször láttam itt. Két hete járt már ide, többször fel is állhatott az ablakba itt a tizediken. Ezt onnan tudom, hogy valaki rendszeresen letaposta ott a virágaimat, amiket a radiátorra tettem és az ablakban nevelgettem a folyosón

- kezdte lapunknak.

- Ma délelőtt aztán megláttam, nekem háttal állt az ablakban. Iszonyúan megijedtem, nem tudtam mit tegyek, megszólítsam-e vagy sem. Végül a fiamtól kértem tanácsot, aki a mentőknél dolgozik. Azt mondta hívtam a 112-es segélyhívót, ezt végül a szomszédasszonyom tette meg, én túl ideges voltam - folytatta.

- Lementem és a bolt sarkánál vártam a mentőket, hogy lássák, hová kell jönni. Aztán hallottam a puffanást. Nem sokkal később értek ki a tűzoltók is, kérdezték hol áll az asszony, mondtam hogy késő, leugrott. A bejárat fölötti fém előtetőre esett, az be is horpadt, onnan szedték őt le - mondta el Nagy Lászlóné.

11:20 - Az OMSZ munkatársai hosszan küzdöttek az 52 éves nő állapotának stabilizálásán. Mentőhelikopter szállította a győri kórházba, kritikus állapotban.

10:40 - Egy asszony kiugrott a mosonmagyaróvári Széchenyi-lakótelep tizedik emeletéről. Az előtetőre esett, súlyos sérülésekkel túlélte. Mentőhelikopter jött érte.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Fotó: Kerekes István
Fotó: Kerekes István

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában