Szinte egymás mellett

2023.05.02. 10:26

Ráfutásos balesetek az M1-esen, szinte ugyanott - A két balesetben többen is megsérültek + Fotók

kisalfold.hu

Forrás: Szabi Car Autómentés

Megszűnt a forgalomkorlátozás

Az autópálya Ausztria felé vezető oldalán, a 126-os kilométerszelvényben megszűnt a forgalomkorlátozás - közölte fél 11-okr a rendőrség. Egy órával később pedig a 121-es kilométerszelvényben az autópálya Ausztria felé vezető oldalán is befejezték a rendőrök a szemlét és a műszaki mentés. A forgalom ismét zavartalanul haladhat.
 

Fotó: Rákóczy Ádám

 

Korábban írtuk:

Alig néhány óra telt el, és szinte megismétlődött az emberéletet is követelő baleset, ami Lébény térségében történt.

Közúti közlekedési baleset történt  május 2-án 8 óra 37 perc körül az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán, Győr térségében, a 126-os kilométerszelvényben. A baleset során eddig tisztázatlan körülmények között egy kamion, egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze. Az elsődleges információk szerint három személy megsérült, ellátásuk folyamatban van - közölte a rendőrség.

A helyszínen a szemle és a műszaki mentés ideje alatt - rendőri irányítás mellett - a forgalom a belső sávon halad.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy gépjárműszállító tréler, egy kis furgon és egy személygépjármű ütközött egymásnak Győr közelében, a 126-os kilométerszelvénynél. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínre megérkeztek a társszervek is. A forgalom csak a belső sávban halad, torlódásra kell számítani.

Az útinform tájékoztatása szerint Győr térségében, a 126-os km-nél torlódásra, sávzárásra készüljenek. A torlódás végén a 121-es km-nél egy kisteherautó és egy kamion ütközött össze, csak a leállósáv járható, a forgalom torlódik.

A 126-os kilométerszelvényben egy gépjárműszállító tréler, egy kis furgon és egy személygépjármű ütközött egymásnak
Forrás: Szabi Car Autómentés

Alig egy órával később egy újabb baleset történt ugyanitt

Újabb közúti közlekedési baleset történt május 2-án 9 óra 35 perc körül az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán, Győr térségében, a 121-es kilométerszelvényben, az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán.

A baleset során eddig tisztázatlan körülmények között egy kamion és egy kisbusz ütközött össze. Az elsődleges információk szerint egy személy megsérült, ellátása folyamatban van. A helyszínen a szemle és a műszaki mentés ideje alatt - rendőri irányítás mellett - a forgalom a leállósávon halad - közölte a rendőrség.

Egymásnak ütközött egy kisteherautó, egy személygépkocsikat szállító tréler és egy kamion Győr közelében, az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 121-es kilométerszelvénynél, nem sokkal azután, hogy hasonló baleset történt a 126-os kilométernél. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a kisteherautót. A helyszínre kiérkeztek a társhatóságok is. A forgalom csak a leállósávon halad.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában