Tragédia

2023.05.02. 07:32

Kamionok karamboloztak az M1-esen Lébénynél - Frissítve: egy ember meghalt

Egy 28 éves sofőr vesztette életét a balesetben.

kisalfold.hu

10:51 - Részeleteket árult el a rendőrség

Egy 28 éves román állampolgár autószállító trélerrel közlekedett az M1-es autópályán Hegyeshalom irányába május 2-án 6 óra 40 perc körül. Mosonmagyaróvár külterületéhez érve – eddig ismeretlen körülmények között – ez előtte haladó nyergesvontatóba hajtott, és a járműszerelvénnyel a teherautó alá szorult. Az eset során a román sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - közölte megkeresésünkre a rendőrség.

10:07 - Véget ért a helyszínelés

A rendőrök a helyszínen a szemlét és a műszaki mentést befejezték, a forgalom ismét zavartalanul haladhat - közölte a rendőrség.

8:17 - Egy ember meghalt a balesetben

Egy ember meghalt abban a balesetben, amely az M1-es autópályán történt az Ausztria felé vezető oldalon, Károlyházánál kedden kora reggel - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Korábban azt közölték, hogy a sztráda 155-ös kilométerénél egy személyautókat szállító, Hegyeshalom felé haladó tréler összeütközött az előtte haladó nyerges vontatóval.
A baleset miatt az autópálya érintett oldalát lezárták.
A legfrissebb információk szerint a balesetben egy férfi meghalt.

 

Korábban írtuk:

8:03 - Leterelik az autókat a sztrádáról
A 156-os km-nél megállították a forgalmat. A rendőrség a forgalmat a 142-es jelű Lébény/Mecsér csomópontban letereli, de aki teheti, előbb, a 129-es jelű Győr nyugat M85-ös/85-ös főúti csomópontban tud letérni a pályáról, és az 1-es főúton kerülhet, visszatérni a 160-as jelű Mosonmagyaróvár csomópontnál lehet - közölte az útínform.

06:59 - Teljes útlezárás

A rendőrség 06.59 órakor kiadott közleménye szerint teljes az útzár

A rendőrség tájékoztatása szerint, közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 155-ös kilométerszelvényében, Károlyháza térségében 6 óra 40 perc körüli időben.
A baleset során egy személygépkocsikat szállító Hegyeshalom irányába haladó tréler ütközött össze az előtte haladó nyergesvonatóval. A mentés jelenleg folyamatban van, a megsérült járművek a teljes autópálya jobb pályatestét elfoglalják.

Budapest felől érkezők a 142. kilométerszelvénynél tudják elhagyni az autópályát, és a 160-as kilométerszelvénynél tudnak visszatérni. Az elsődleges információk szerint egy személy szorult a tréleres gépkocsiba.

A katasztrófavédelem közlése szerint kamionba hajtott egy furgon. A lébényi hivatásos tűzoltók egy főt kiemeltek a furgonból

06:52 - Baleset az M1-esen

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom irányába, a Lajta pihenőhely előtt, két kamion ütközött össze kedden reggel 7 óra előtt. A 156-os kilométernél a egy sávon halad a forgalom - közölte kedden reggel az útinform.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában