Kék hírek

2023.02.13. 17:22

Látta őket? Keresi a rendőrség Győrben és Gyömöre- Tét között történt balesetek szemtanúit

A rendőrség a körülmények tisztázása érdekében keresi két baleset szemtanúit, melyek Győrben és Gyömöre- Tét között történtek.

kisalfold.hu

Ismeretlen személy 2023. február 3-án 8 óra körül, az ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetőleg Iveco tehergépkocsival közlekedett a 8306-os számú úton Gyömöre felől Tét irányába. Vezetés közben áttért a szemben oldali sávba, a vele szemből érkező Iveco tehergépkocsi vezetője az ütközés elkerülése miatt a jobb oldali füves útpadkára letért, ahol a járműve megcsúszott, és fának ütközött.

Az ismeretlen, balesetet okozó személy a helyszínről megállás, valamint adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy közlekedett ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú járművével 2023. február 8-án 19 óra és 20:10 közötti időben Győrben, a Földes Gábor utca 2/A. szám mögötti parkolóban tolatott. A hátramenet során nekiütközött a parkolóhelyen várakozó Skoda típusú személygépkocsi elejének.

Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában