Szemtanúkat keresnek a rendőrök

2023.01.25. 19:16

Érthetetlen gázolás történt Sopronban - Ön szerint a sofőr láthatta a gyalogost? - Videón a különös eset

A Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

kisalfold.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen személy 2022. december 29-én 4 óra 49 perckor Sopronban, a Kismartoni soron a Kossuth Lajos utcai irányába közlekedett személygépkocsijával - közölte a rendőrség.

Haladása során a járművezető a kereszteződéshez érve megállt, feltételezhetően, hogy eleget tegyen elsőbbségadási kötelezettségének a Kossuth Lajos utca úttestjén közlekedő járművek részére. Ugyan ezen időben érkezett a Kismartoni sor és a vasúti gyalogos átjáró kereszteződéséhez a Baross utca irányából egy gyalogosan közlekedő férfi, aki a vasúti gyalogos átvezetést elhagyva a Kismartoni sor úttestjén keresztül egyenesen kívánt tovább haladni a gyalogjárdáján. A járókelő a gépkocsit észlelve megállt, majd mivel látva, hogy a jármű még álló helyzetben volt, az úttestre lépett. Ezt követően azonban az ismeretlen sofőr elindult, és őt fellökte.  A balesetet észlelve az autóvezető megállt, majd utasával együtt a gépkocsiból kiszállt és a sértett segítségére siettek, felsegítették, majd a helyszínt mindannyian elhagyták.

A baleset következtében a 49 éves férfi megsérült.

A körülmények tisztázása érdekében a Soproni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet jelentkezzen személyesen a Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Sopron, Flandorffer Ignác utca 2. ) vagy hívja a 06-99/311-234-es telefonszámot.

Amennyiben az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja felé a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámon, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában