Baleset

2023.01.11. 10:29

5 gázolás 1 nap alatt, ebből 3 zebrán Győr-Moson-Sopronban - Galéria

Egy nap alatt 5 gyalogost gázoltak el, közülük 3 személyt kijelölt gyalogátkelőhelyeken.

kisalfold.hu

Forrás: police.hu

Egy 26 éves helyi nő Győrben, az Ipar utcában közlekedett személygépkocsijával január 10-én 6 óra 20 perc körül. Amikor a gyalogos átkelőhelyhez ért nem adott elsőbbséget a zebrán átkelő 16 éves nyalkai fiúnak, és elütötte - írta a rendőrség

Győrben, a Római úton haladt személygépkocsijával 8 óra 30 perc körül egy 62 éves helyi asszony. Figyelmetlen vezetése miatt, hátramenetben elütött egy gyalogos 66 éves asszonyt.

Egy teherautóval, tolatás közben ütött el egy 72 éves asszonyt egy 53 éves völcseji férfi Sopronban, a Bartók Béla utcában 10 óra 45 perc körül.

Sopronban két gyalogos átkelőhelyen is gázolás történt a kora reggeli órákban. 

Egy 67 éves helyi sofőr a soproni Fapiac utcában ütötte el az 59 éves gyalogost, illetve az Ágfalvi úton személygépkocsival közlekedő 76 éves férfi egy 65 éves helyi asszonyt gázolt el. 

Megkeresésünkre a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőrkapitányság azt a tájékoztatást adta az utóbbi esettel kapcsolatban, hogy a Kelénpataki utca felől a Kertvárosi utca irányába közlekedett Fiat Punto típusú személygépkocsijával egy 76 éves helyi férfi január 10-én 7 óra 45 perc körül. Az Ágfalvi út 28-as számú épületénél lévő kijelölt gyalogos átkelőhelyhez érve – vélhetően figyelmetlen vezetése miatt – elütötte a zebrán áthaladó 65 éves soproni hölgyet, aki a baleset következtében megsérült. A gyalogost a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. Az eset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

A mentőszolgálat tájékoztatása szerint az asszony súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Forrás: Olvasó

A győri és soproni balesetek során mind az öt gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában