Bűnügy

2022.12.19. 11:33

Csúnya sérülés lett a vége a bunyónak egy tatabányai söröző előtt - videó

Egyikük 8 hétig gyógyult a verekedés után.

Forrás: Ügyészség

Az incidens még tavaly augusztusban történt. A vádirat szerint az ittas férfiak a tatabányai söröző teraszán két külön asztaltársaságnál ültek. Az egyik férfi a másik társaság beszélgetéséhez kötekedve hozzászólt, ami nem tetszett az asztalnál ülő elkövetőnek. Ez a férfi felállt, és megkérdezte a kötekedő férfit, hogy miért szól bele a beszélgetésükbe.

Ezután állva kiabáltak egymással, majd az egyik férfi többször megrúgta a másikat. A megrúgott férfi a betonon hagyott  levágott faágak közé esett, majd felállt. A verekedést kezdeményező férfi a földről felálló félmeztelen férfit ököllel ütötte, többször megrúgta, majd a földre szorította.

A földre került férfi újra felállt, ekkor már ő támadott a másik férfira, a karját rángatta, a nyakát átkarolva a betonra rántotta, a hasára ráült és a jobb öklével az arcát ököllel hétszer megütötte. Ezzel eltörte a megütött férfi orrcsontját, homlokcsontját, valamint vállízületét,  e sérülések tényleges gyógytartama 8 hét volt.

A kötekedő férfi is megsérült, mindkét kezén, térdén, lábán, nyolc napon belül gyógyuló horzsolásokat szenvedett el, emiatt nem kérte a támadó megbüntetését.

Az ügyészség a vádiratban az egyik, büntetett előéletű férfival szemben súlyos testi sértés bűntette miatt végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre, a másik férfival szemben garázdaság vétsége miatt pénzbüntetésre tett indítványt.

Az esetről készült videófelvétel az alábbi linken tekinthető meg >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában