Követési távolság

2022.10.07. 18:11

Csúnyán összetörte az autóját a sofőr Dunaszegen - fotó

A balesetben a 24 éves fiatal megsérült.

kisalfold.hu

A rendőrség felvétele

Egy 24 éves dunaszentpáli férfi közlekedett személygépkocsijával az 1401-es számú úton Dunaszegen október 6-án 17 óra 35 perckor. Haladásakor a követési távolságot nem megfelelően választotta meg az előtte haladó, forgalmi okból megálló gépjármű mögött, ezért az ütközés elkerülése érdekében autója kormányát elrántotta, és fának csapódva állt meg - olvasható a rendőrség szerdán közzétett tájékoztatójában.

A balesetben a 24 éves fiatalember megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy forgalomban történő lassúbb haladás mellett fontos a követési távolság helyes megválasztása! A biztonságos közlekedés érdekében az előttünk haladótól tartsunk mindig akkora távolságot, hogy járművünkkel annak hirtelen fékezése esetén is meg tudjunk állni!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában