A rendőrök vetettek véget az utazásnak

2021.12.06. 15:49

Márióval együtt fogták el a győri rendőrök Mariat, aki droggal tömte ki a melltartóját – Videó

Az NNI-s és győri rendőrök még péntek késő este az M1-es egyik lehajtóján összehangolt akcióban szorították le a párost. Maria melltartójából 646 gramm amfetamint találtak.

kisalfold.hu

Forrás: police.hu

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály (KR NNI) Győri Osztálya büntetőeljárást folytat kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt H. Márió és P. R. F. Maria magyar állampolgárok ellen közölte weboldalán a rendőrség.

 

 

Arról számoltak be, hogy 2021. december 3-án 22 óra körül, a férfi és a nő gépkocsijukkal lehajtottak az M1-es autópályáról az M85-ös autóút irányába, amikor az autóút bevezető körforgalmánál a KR NNI és a Győri Rendőrkapitányság járőrei közös akciójukban megállították, igazoltatták, majd elfogták őket.

Bruttó 646 gramm drogot rejtett Maria melltartója.
Forrás: police.hu

Az igazoltatás során P. R. F. Maria melltartójából előkerült bruttó 646 gramm kábítószergyanús fehér anyag, ami az elsődleges szakvélemény szerint amfetamin. A párost – előállításukat követően – a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

A KR NNI kezdeményezte letartóztatásukat a Győri Járási Ügyészségnél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában