Két nap alatt két körözött

2021.11.07. 14:00

Egy mosonmagyaróvári ház padlásán próbált elrejtőzni a rendőrök elől a körözött férfi – Videó

A 23 éves férfi ellen 3 elfogatóparancs is érvényben volt kábítószer birtoklása és más bűncselekmények elkövetése miatt, valamint mert nem kezdte meg jogerős szabadságvesztésének letöltését.

kisalfold.hu

Forrás: police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk a győri rendőrök 2021. november 5-én reggel, Erdőkertesen fogtak el egy győrszentiváni lakost, aki ellen három elfogatóparancs volt érvényben. Az elfogás után azonban a nyomozók nem pihentek meg, hanem újabb sikeres akciót hajtottak végre – számolt be az újabb körözött személy elfogásáról weboldalán a rendőrség.

2021. november 6-án 20 óra 50 perckor a Győri Rendőrkapitányság Felderítő Alosztályának információja alapján, egy mosonmagyaróvári ingatlan padlásán bukkantak rá arra a 27 éves férfire, aki ellen a Mosonmagyaróvári Járásbíróság, a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság és a Győri Járásbíróság is elfogatóparancsot adott ki kábítószer birtoklása vétség és más bűncselekmények elkövetése miatt, valamint jogerős szabadságvesztésének végrehajtása érdekében.

Az elfogott férfit a rendőrök a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe állították elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában