Elvesztette az uralmát a jármű felett

2021.09.12. 18:35

Meghalt egy motoros a 82-es főúton Cseszneknél

Életét vesztette egy 45 éves nő, aki motorjával árokba sodródott a 82-es főúton, Csesznek közelében vasárnap – közölte a Veszprém megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

kisalfold.hu

Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyszíni szemle és a műszaki mentés véget ért, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul halad – adta ki a tájékoztatást este negyed nyolckor a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Korábban írtuk:

A tájékoztatás szerint, vasárnap délután a Csesznek közelében, a 82-es számú főút 28. kilométerszelvényében a sofőr elvesztette uralmát járműve felett, majd azzal letért az úttestről és az árokba sodródott. A balesetben a motor vezetője, egy 45 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére a rendőrség az útszakaszt teljes szélességében lezárta. A forgalmat az egyenruhások Dudar felé terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában