Levélben tudatta tette okát

2020.02.17. 10:37

Családi dráma Mosonmagyaróváron: búcsúlevelet is írt az apa

Pénteken unokája eszméletlen állapotban talált rá az idős férfire, aki megölte lányát és magával is végezni próbált.

kisalfold.hu

Ahogy arról beszámoltunk, egy eszméletlen idős férfire találtak egy mosonmagyaróvári lakásban pénteken. A másik szobában egy női holttest feküdt. A rendőrségi sajtóreferens közlése szerint kollégái a helyszínen már olyan sérüléseket állapítottak meg a nő testén, amelyek alapján felmerült az idegenkezűség gyanúja.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a férfi megölte 50 éves lányát, majd magával is végezni próbált. A haláleset körülményeinek tisztázását büntetőeljárás keretében kezdte meg a rendőrség – tudta meg lapunk Balogh Nóra rendőr századostól, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

Úgy tudjuk, család szeretetben élte mindennapjait. Információink szerint a hetvennégy éves férfira unokája talált rá, aki rendszeresen látogatta őt. A fiatal nő a mentők irányításával kezdte meg az eszméletlen nagyapja újraélesztését, akit aztán – válságos állapotban -, a mosonmagyaróvári Karolina Kórházba szállítottak.

„Ugyan szombatra javult az állapota, de aztán ismét súlyosbodott. Így még mindig küzdünk az intenzív osztályon továbbra is kómában fekvő férfi életéért” – tudatta tegnap délutáni érdeklődésünkkor dr. Bertalan István, a mosonmagyaróvári Karolina Kórház főigazgató főorvosa.

Az édesanya néhány hónappal ezelőtt halt meg, így a 74 éves családfőre maradt – a születésétől fogva sérült, mozgáskorlátozott – lányuk gondozása. Az apa igyekezett őt ellátni és minden tőle telhetőt megadni neki – mondta egy házbeli.

Akik ismerték a családot, úgy tudják, hogy a férfi halálos kórban szenvedett. Úgy gondolják, hogy felesége elvesztése, és az, hogy nem akarta beteg lányának gondozását másokra bízni, vezethetett a tragédiához. Úgy tudjuk, a lakásban találtak egy búcsúlevelet is, amiben az apa leírta, hogy lányával közösen döntöttek úgy, hogy véget vetnek az életüknek.

Segítség krízishelyzetben

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, tárcsázza a lelkielsősegély-vonal számát: 116-123. Ingyenesen hívható a nap 24 órájában, az ország egész területén, vezetékes és mobilkészülékről egyaránt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában