Időjárás

2023.06.24. 06:48

Megszűnt a kánikula, búcsúzik a 30 fokos melegtől Győr-Moson-Sopron

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton általában 23 és 29 fok között valószínű.

kisalfold.hu

Eltűnt a forróság - Illusztráció: pixabay.com

Várható időjárás szombat éjfélig

Hajnalban sokfelé, reggel még keleten és délen várható zápor, zivatar. Hajnalban heves zivatarok is lehetnek felhőszakadással, jégesőkkel, szélrohamokkal. Napközben csökken a felhőzet, napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, és csak keleten fordul elő néhol zápor. Az ÉNy-i szél nagy területen lesz erős - írta a koponyeg.hu.

Szombaton több órára kisüt a nap, de sok gomolyfelhő képződik, illetve fátyolfelhők is lesznek felettünk. Ekkor elszórtan várható zápor, zivatar az ország keleti felén. Délutántól egyre nagyobb területen északnyugatira, északira fordul a szél és helyenként megerősödik, szombaton a Dunántúlon és a Bodrogközben erős, Sopron környékén viharos lökésekre számíthatunk.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton általában 23 és 29 fok között valószínű, de az északnyugati tájakon ennél kissé hűvösebb is lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában