Időjárás

2021.02.25. 08:21

Gondolta volna másfél hete? Csütörtökön 20 fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet Győr-Moson-Sopron megyében – videó

Csütörtökön napközben akár 21 fok is lehet szűkebb pátriánkban.

kisalfold.hu

20210220 Kaposvár A tavaszias jó időben megteltek a kaposvári pihenőhelyek, a Deseda tó és a környékbeli parkerdők pihenőkkel, túrázókkal. fotó: Lang Róbert (LR) Somogyi Hírlap

Forrás: Mediaworks-archívum

Fotó: Lang Róbert

Csütörtökön sokfelé párás, ködös lehet a reggel, néhol gyenge szitálás is előfordulhat, majd napközben a napsütés kerül előtérbe. Tartósabban párás, ködös körzetek a kora délutáni órákig nagyobb eséllyel északkeleten fordulhatnak elő. Nyugaton, északnyugaton megélénkülhet a délies szél. Délután 15-21 fok valószínű, de a tartósabban párás, ködös tájakon ennél néhány fokkal hűvösebb lehet.

A tavaszias idő szombat reggelig tart: ekkor hidegfront hoz változást időjárásunkba feltámadó északi-északnyugati széllel, kevés záporral. Napközben többfelé szeles lehet az idő, a napos időszakokat felhőátvonulások zavarhatják meg. A hétvége első napján délután 8-14 fok valószínű – írja az Időkép.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában