Újabb díj a négykarikás vállalatnak

2024.05.17. 13:10

Megbízható Munkaadó címet kapott az Audi Hungaria

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) immár hetedik alkalommal adta át a Megbízható Munkaadó díjakat. A címmel olyan vállalatokat ismernek el, amelyek példamutató módon gondoskodnak alkalmazottjaik munka- és életkörülményeiről. Az elismerést az Audi Hungaria képviseletében Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja és Czechmeister Mónika, a vállalat employer branding/belső kommunikáció vezetője vették át.

Kisalföld.hu

A Megbízható Munkaadó díjra pályázó vállalatoknak számos szakmai kritériumnak kell megfelelnie többek között a javadalmazás, szociális- és jóléti juttatások, egészség és munkakörülmények, képzés és továbbképzések, valamint fejlődési és karrierlehetőségek területén. A pályázatokat egy öttagú szakmai zsűri bírálja el, melynek eredményeként a címet elnyerő vállalatok három éven keresztül viselhetik a Megbízható Munkaadó címet.

Audi
Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja, Michael Breme, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke és Czechmeister Mónika, az Audi Hungaria belső kommunikáció/ employer branding vezetője a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) Megbízható Munkaadó 2024/26 díjával. Fotó: Audi Hungaria

Az Audi Hungariát 2023-ban a Családbarát Magyarország Központ „Családbarát Munkahely” tanúsítvánnyal tüntette ki, idén pedig átvehette a Megbízható Munkaadó díjat is.

Az Audi Hungaria folyamatosan törekszik arra, hogy munkatársait mind a szakmai fejlődésben és karrierépítésben, mind a munka-magánélet egyensúly fenntartásában és egészségük megőrzésében is segítse. Felelősségteljes munkáltatóként számunkra természetes, hogy munkatársainknak ergonomikus és modern munkakörülményeket biztosítsunk. A mai, rendkívül változó gazdasági környezetben egyre nagyobb kihívást jelent a vállalatok számára felelős személyügyi politikát folytatni, éppen ezért rendkívül nagy elismerés számunkra ez a cím

- mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért ér szervezetért felelős igazgatósági tagja.

Az Audi Hungaria immár több mint 31 éve fontos szereplője a magyar gazdaságnak. A vállalat mára az ország egyik legnagyobb munkáltatója, közel 12 000 munkatársának kínál hosszú távú karrierlehetőséget és biztos munkahelyet, valamint több száz gyakornokot segít szakmai pályafutásuk elindításában. Beszállítóival együtt az Audi Hungaria közel 50 000 ember megélhetéséhez járul hozzá a Győr-Moson-Sopron vármegyei régióban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában