Win-Win

2024.05.23. 19:00

Kedvezménnyel ebédelhetnek a rendőrök, tűzoltók, mentők, kórházi dolgozók Mosonmagyaróváron

Tízszázalékos kedvezménnyel étkezhetnek, illetve rendelhetnek a fogásokból a rendőrség, a katasztrófavédelem és mentőszolgálat munkatársai, a Karolina Kórház dolgozói a mosonmagyaróvári Nábob étteremben.

Mészely Réka

Kell az innováció a vendéglátóhelyeken: az új kedvezmények és svédasztalos menük miatt többen térnek be. A képen Mervó Roland pincér.

Fotó: Kerekes István

– A Covid-járvány elején mindenki tapsolt a kórházi dolgozóknak, a mentőszolgálat munkatársainak, s több étterem is gondolt rájuk. Innen is jött az ötlet, hogy az ezen szakterületeken dolgozóknak adjunk kedvezményt az éttermünkben, továbbá a rendőrök és a tűzoltók is élhetnek a tízszázalékos kedvezménnyel – hangsúlyozta a mosonmagyaróvári étterem vezetője. 
A kedvezmény vonatkozik a kiszállításra is, amennyiben a munkahelyükre kérik az ételeket. 
– Az energiaválságot is megéreztük. Igyekszünk takarékoskodni, ahol tudunk. Tapasztaltuk, hogy a mindennapi vendégek fogynak az étteremből, inkább a hétvégék voltak az erősebbek. Ezért is találtuk ki a svédasztalos menüket, ami szintén beváltotta a reményeket – fűzte még hozzá az étteremvezető, akitől a jótékonyság sem áll távol, hiszen például pizzákkal számos programot, intézményt támogatott. 
Ottjártunkkor éppen több rendőr is ebédelni készült. Volt köztük, aki korábban is járt ide, de a többségüket a kedvezmény vonzotta az étterembe. Mint elmondták, finom az étel, és pozitívum, hogy többfélét is megkóstolhatnak fix összegért. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában