Az autóipar legnagyobb beruházója

2024.05.25. 08:00

A top 10 magyar adózó közé került az Audi Hungaria

A Magyar Kormány nevében pénteken Varga Mihály pénzügyminiszter köszöntötte hazánk tíz legnagyobb adózó vállalatát a Pénzügyminisztériumban, köztük az Audi Hungaria képviselőit.

Kisalföld.hu

Magyarország legnagyobb adózó vállalatainak képviselői Varga Mihály pénzügyminiszterrel.

A legnagyobb hazai adófizetőknek járó oklevelet és plakettet az Audi Hungaria nevében Les Zoltán, a vállalat járműgyártásért felelős igazgatósági tagja és Havassy Tünde, az Adó/Vám/Állami Támogatások terület vezetője vette át Varga Mihály pénzügyminisztertől.

Les Zoltán, az Audi Hungaria járműgyártásért felelős igazgatósági tagja, Varga Mihály pénzügyminiszter és Havassy Tünde az Adó/Vám/Állami Támogatások terület vezetője. Forrás: Audi Hungaria

A közel 12 000 főt foglalkoztató Audi Hungaria Magyarország egyik legnagyobb árbevételű vállalata, a tavalyi évben 9,102 milliárd euró árbevételt ért el, valamint az ország egyik legnagyobb exportőre. Az Audi Hungaria alapítása óta több mint 12,5 milliárd eurót ruházott be Győrben, mellyel a vállalat a hazai autóipar legnagyobb beruházója.

Forrás: Audi Hungaria

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában