Helyi gazdaság

2024.05.20. 08:37

A harmadik évfolyam végzett a Széchenyi István Egyetem és a Rhode Island-i Egyetem kettős MBA-képzésén

Nemzetközi szintű üzleti tudás birtokába kerültek azok, akik elvégezték a győri Széchenyi István Egyetem és az egyesült államokbeli Rhode Island-i Egyetem kettős, az egyik legnevesebb akkreditációs szervezet által akkreditált angol nyelvű MBA-képzését.

Kisalföld.hu

A végzett hallgatók és a Széchenyi István Egyetem képviselőinek csoportképe a győri campuson lévő Széchenyi-szobornál. Fotók: Dudás Máté.

Fotó: Mate Dudas

A Széchenyi István Egyetem amerikai Rhode Island-i Egyetemmel négy éve indított kettős, angol nyelvű, négy féléves MBA-képzést, amelynek végén a hallgatók mindkét intézmény oklevelét megkapják. A program olyan alapdiplomával rendelkezők jelentkezését várja, akik vállalat- vagy intézményvezetési ambíciókkal rendelkeznek, és karrierútjukat kívánják felgyorsítani. A képzés magas színvonalát mutatja, hogy elnyerte az egyik legrégebben működő és legnevesebb nemzetközi szakmai akkreditációs szervezet, az AACSB akkreditációját. Ezt az üzleti iskolák mindössze öt százaléka mondhatja el magáról a világon.

A harmadik évfolyam hallgatói a Széchenyi István Egyetem győri Menedzsment Campus épületében május 11-én megtartott záróvizsgán adtak bizonyságot megszerzett tudásukról. Ennek eredményeként összesen tízen vehetik át a győri és az amerikai intézmény oklevelét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában