Kihívások a gazdaságban

2024.03.20. 16:44

Vállalkozói fórumot, taggyűlést tartott a VOSZ vármegyei szervezete Győrben + fotók

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) vármegyei szervezete szerdán tartotta meg éves beszámoló gyűlését és vállalkozói fórumát a megyeszékhelyen. Az eseményen a résztvevő tagok, vállalkozók többek között előadást hallhattak a régió gazdaságáról, a VOSZ stratégia megvalósításáról, továbbá aktuális gazdaságpolitikai kérdésekről.

Kisalföld.hu

Az eseményen a résztvevő tagok, vállalkozók többek között előadást hallhattak a régió gazdaságáról, a VOSZ stratégia megvalósításáról, továbbá aktuális gazdaságpolitikai kérdésekről. A délelőtti programban felszólalt Eppel János, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) elnöke is, aki előadásában hangsúlyozta: minden segítséget megadnak a hazai vállalkozásokhoz ahhoz, hogy sikeresek legyenek. 

Képalá: A szerdai vállalkozói fórumon előadást tartott Eppel János, a VOSZ elnöke.
A szerdai vállalkozói fórumon előadást tartott Eppel János, a VOSZ elnöke. 
Fotó: Csapó Balázs

– Az utóbbi időszakot a kiszámíthatatlanság, és tervezhetetlenség jellemezte. A másik oldalon pedig ott vannak a magyar vállalkozások, adottságaikkal, tudásukkal, tapasztalatukkal, képességükkel. Nehezebb ma megfelelni a jelenlegi és a következő évek kihívásainak. A hazai vállalkozások azonban fejlődtek. A VOSZ-nak, mint egy híd, összekötő, gazdaságszervező szerepe van, segít a vállalkozásoknak megküzdeni a kihívásokkal. Kialakult értékrendünk van, határozott és pozitív jövőképünk, konkrét céljaink, feladataink. A vállalkozásoknak nem csak elméleti segítséget nyújtunk, tanácsokat, képzéseket adunk, hanem konkrét megoldásokkal segítjük őket, hogy sikeresek legyenek –fogalmazott Eppel János, a VOSZ elnöke. 

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) vármegyei szervezete szerdán tartotta meg éves beszámoló gyűlését és vállalkozói fórumát.
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) vármegyei szervezete szerdán tartotta meg éves beszámoló gyűlését és vállalkozói fórumát.
Fotó: Csapó Balázs

Hozzátette: nem minden a fővárosról szól, Győr üdítő példája annak, hogy erős régiók, városok fejlődnek modern beruházásokkal, tudás alapú fejlesztésekkel. Ebben nagy szerepe van a vármegyei szervezetünknek, irodahálózatunknak is. 

A vállalkozói fórum után a vármegyei szervezet megtartotta beszámoló taggyűlését.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában