Erősségünk a közösségünk

2024.02.28. 07:20

A vállalkozásban segíti a nőket az újonnan alakult egyesület Győrben - galéria

Erősségünk a közösségünk – vallja a Női Vállalkozók Egyesülete, amely most alakult Győrben tíz elhivatott és ambiciózus vállalkozó kezdeményezésére (képünkön). Mindannyian elkötelezettek abban, hogy tapasztalataikkal, szakmai tudásukkal segítsék hölgytársaik vállalkozóvá válását.

Barki Andrea

Fotó: Csapó Balázs

A tíz, a vállalkozói élet különböző területeiről érkező hölgy már évek óta dolgozik egy másik közösségben. Most úgy gondolták, itt az ideje, hogy tapasztalataikat megosszák azokkal, akik még csak gondolkodnak az indításról, vagy most kezdték vállalkozásukat. Saját példájukból tudják, hogy jól jönnek a tanácsok, hiszen azonkívül, hogy a saját szakmájukban jónak kell lenniük, ezerféle ismerettel kell rendelkeznie egy sikeres vállalkozónak.

Czupy Barbara, az egyesület elnöke. Fotó: Csapó Balázs

– Jól ismerjük egymást. Nagyon különbözők vagyunk a szakmáinkban, de a magán­életben egymásra találtunk, és úgy gondoltuk, jól tudunk együttműködni – árulta el Czupy Barbara, az egyesület elnöke. – Valamennyien munkavállalóként kezdtük, majd vezetők lettünk, és utána váltunk vállalkozókká, bejártunk egy utat. Többen szembesültünk vállalkozókként azzal, hogy csak magunkra számíthatunk, nincs alattunk védőháló, azt magunknak kellett kiépíteni. Arra gondoltunk, hogy az egyesületünk ezt a védőhálót építi ki a vállalkozásukat most kezdő hölgyeknek. A programok elsősorban oktatásról szólnak a jog, a pénzügy, az adózás, a kommunikáció, a lelki jóllét, a megjelenés terén – sorolta az elnök. Az érdeklődőket várják az eseményeikre, valamint pártoló tagként is. Az első rendezvényüket március 6-án 9 órakor tartják. A mesterséges intelligencia jogi hatásairól tart előadást Hajnerné dr. Horváth Barbara az Essencia Élmény Központban (Győr, Schweidel u. 5.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában