Büszkén hirdeti

2023.09.23. 06:36

Átadták a Moson Vármegye Iparosa kerámiatáblákat - Mutatjuk a díjazottakat

Idén tizennyolcadszor adták át a Moson Vármegye Iparosa díjakat, melyek a díjazottak otthonának vagy üzletének falán kaptak helyet.

Mészely Réka

Pénteken tizennyolcadszor adták át a Moson Vármegye Iparosa díjakat. Az elismerések velejárója egy igényes kerámia tábla is, amely a díjazottak üzletének, lakóhelyének homlokzatán kap helyet. Mindezt azzal a céllal, hogy fennen hirdesse a környezetnek, hogy itt él és dolgozik, sok-sok év munkájával komoly szakmai sikereket elért iparos, szakember és szolgáltató vállalkozás.

Fotó: Kerekes István

Az Év Iparosa idén Fazekas Zoltán műszerészmester, az Év Szakembere Temesi Károly, Calor 2000 Tüzeléstechnikai Kft., az Év Szolgáltatója HB-Gastro Bt. 5 perces gyorsétterem lett.

Fotó: Kerekes István


Tevékenységükkel kiérdemelték ezt az elismerést és környezetük büszke lehet, hogy ilyen sikeres és eredményes vállalkozások működnek lakóhelyükön. Mindenkori cél, hogy a díjazott iparosok, szakemberek, szolgáltatók sikerén felbuzdulva, évről évre egyre többen mérettessék meg magukat a Moson Vármegye Iparosa díjon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában