Együttműködés, gazdaságfejlesztés

2023.08.17. 16:25

Győr gazdaságfejlesztéséért működik együtt a város és a megyei iparkamara

A megállapodás tíz témát foglal magába, amely érinti a termékelőállítást, az értékesítést, a szolgáltatást, az oktatást, az oktatásfejlesztést, az infrastruktúrát és épített környezetet, a szellemiséget, a digitalizációt, a zöldgazdaságot és a társadalmi együttműködést.

Vámos Annamária

Fotó: Csapó Balázs

A város gazdaságfejlesztését célzó együttműködést írtak alá a győri önkormányzat és a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara csütörtökön a Városházán. A rendezvényen részt vett dr. Dézsi Csaba András polgármester és Pintér-Péntek Imre, a kamara elnöke, Szeles Szabolcs alpolgármester, Szekeres István, a kamara társelnöke és Molnár Albert, a kamara győri térségének elnöke.

A polgármester kiemelte, hogy a város életében az ipar a legmeghatározóbb ágazat és továbbra is a kölcsönös párbeszédben és egymás segítésében látja a jövő útját.

A kihívásokból és a lehetőségekből is van elég mindhárom régióban, Győrben, Mosonmagyaróváron és a Rábaközben egyaránt. A megállapodás tíz témát foglal magába, amely érinti a termékelőállítást, az értékesítést, a szolgáltatást, az oktatást, az oktatásfejlesztést, az infrastruktúrát és épített környezetet, a szellemiséget, a digitalizációt, a zöldgazdaságot és a társadalmi együttműködést. Az együttműködés nem az út végét jelenti, hanem a kezdetét – mondta Pintér-Péntek Imre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában