Tudósító

2024.03.16. 17:01

Pedagógustalálkozót szerveztek kilencedszerre Kapuváron

Kapuváron kilencedik alkalommal rendeztek nyugdíjas-pedagógustalálkozót a Kapuvár Térségi Általános Iskolában. Az aulába belépve most is, mint mindig, magával ragadott a hangulat, a barátságos, szép környezet.

Kisalföld.hu

Fotó: Olvasó-tudósító

A találkozás jóleső izgalmát többször megéltük már, s most is részünk volt benne. A viszontlátás öröme, a boldog ölelések, kézfogások, mosoly, néhány elmorzsolt könnycsepp őrzik az évtizedeken át tartó összetartozásunkat, s a szép fiatalságunkat. Minden találkozáskor hagyunk ott magunkból egy keveset, s kapunk is, hozunk is magunkkal sok szépet és jót.

Köszönjük Horváth László igazgatónak és munkatársainak a felénk irányuló tiszteletet, s a tanulók kedves kis műsorát. Köszönjük az emlékezés, a múltidézés meghitt perceit, s nem utolsósorban a szívélyes vendéglátást. Jó volt találkozni, beszélgetni, s ebben a rohanó, digitalizált világunkban egy kicsit megállni és egymásra figyelni.

 

„Nem az évek segítenek, 
hanem a pillanatok. 
És bizonyos pillanatok 
tesznek mindig bölcsebbé.”

Gaál Viktor

Beküldte: Orbán Imréné nyugdíjas pedagógus 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában