Új kiadvány gyermekeknek

2024.05.27. 11:00

Kutyamentést végző közutasok is helyet kaptak az új kiadványban

Tavaszi gyermek foglalkoztató füzetet készített nemrég a Magyar Közút. Az elmúlt évi tavaszi és téli tematikájú, a gyerekek körében nagy népszerűségnek örvendő foglalkoztató füzetei után most újabb online kiadvánnyal jött ki a Magyar Közút, melyben a közutas mindennapokba kukkanthatnak be az érdeklődők játékos feladatokon, színezőkön keresztül.

Kisalföld.hu

A társaság weboldalán elérhető füzetben a gyerekek többek között útmenti növényzetgondozást, jelzőlámpaszerelést vagy épp kutyamentést végző közutasokat munka közben ábrázoló képekkel, feladványokkal is találkozhatnak. 

A társaság igyekszik már a legfiatalabb generációknak is minél előbb bemutatni a sokszínű közutas szakmát. Ezzel a céllal csatlakoztak a tavalyi év után idén is a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom #mutiholdolgozol napjához is, melynek keretében saját kollégáik gyerekeinek adtak lehetőséget arra, hogy országszerte sok-sok telephelyükön játékos formában bepillantást nyerhessenek abba, hol és mit dolgozik apa, anya vagy éppen a nagyszülő. 

A 2023-as rendezvényük sikerét mutatja, hogy a #mutiholdolgozol kampányban résztvevő cégek között szervezett pályázaton a társaság rendezvényét nagyvállalati különdíjjal értékelte a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. 

Az új, 2024-es tavaszi foglalkoztató füzet itt tekinthető meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában