Pünkösdi program az állatkertben

2024.05.19. 15:38

Flashmob után sétáltak a pingvinek Győrben - videó, fotók

A győri állatkert az idei évben is szeretné tovább színesíteni programjait. A pünkösdi hétvégén különleges flashmobbal indították a nyarat.

Kisalföld.hu

A győri pingvinek sétájára szépszámú közönség volt kíváncsi a győri állatkertben. Fotók: Molcsányi Máté

  • Vasárnap délben a Debrecenből érkező Bíró Olivér Fruska dalával indította a pápaszemes pingvinek sétáját a szépszámú nézősereg előtt.
  • A pingvinek kicsit megilletődtek a számukra szokatlan esemény miatt, s a szokottnál szégyenlősebben indultak sétálni, sőt, inkább visszafutottak a hűs habokba.

Tóth Zoltán, az állatkert kommunikációs és marketing munkatársa elmondta, hogy a pünkösdi hétvége szezonnyitó eseménynek számít náluk, erre készültek egy különleges élménnyel.

– Hasonló programokkal tervezzük színesíteni kínálatunkat. Jövő héten adjuk át az új játszóterünket, a következő hétvégén pedig gyereknap lesz, amire külön programokkal készülünk. Közben kinőtt a földből egy új afrikai kifutó, ahova új állatok érkeztek. Antilopok, gnúk, zebrák láthatók együtt, ami Magyarországon ritkaság – tudtuk meg Zoltántól.

A pünkösdi hétvégén is nagyon sok család kereste fel a győri állatkertet, a gyerekek önfeledten nézték, simogatták az állatokat és játszottak a játszótéren.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában