Ballagás 2024

2024.04.21. 13:43

Vacsora a tét - Újra gyűjthetik a like-okat a tablóikért a győri diákok

A győri iparkamara által létrehozott Győri Bevásárló Utcák Alapítvány évek óta nagy népszerűségnek örvendő programja a Győr-Belvárosi Tablóverseny. Idén 8. alkalommal hirdette meg az alapítvány a végzős diákok, ballagó osztályok számára a like-gyűjtő versenyt.

Kisalföld.hu

Az iskolákban már hagyománynak számít, hogy a ballagó osztályok tablókat készítenek. Ezek különleges megjelenésükkel régóta színes részei a belvárosi tavasznak. A végzős diákok és iskoláik büszkén hirdetik a belvárosi üzletek kirakataiban elhelyezett tablókon, hogy elérkezett a nagy megmérettetés számukra és hamarosan megteszik következő lépésüket a nagybetűs ÉLET felé.

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány immár nyolcadik alkalommal szeretné még emlékezetesebbé tenni ezt az eseményt, ezért meghirdeti a VIII. Győr-Belvárosi Tablóverseny elnevezésű versenyét. A versenyen résztvevő osztályok tablóit a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány a Győr-Belvárosi Tablóverseny Facebook oldalán teszi közzé szavazásra.

A verseny győztese a 2024. május 24. 12 óráig a legtöbb szavazatot (like-ot) begyűjtő osztály lesz. A főnyeremény egy bankett vacsora ételfogyasztása egy előre egyeztetett időpontban a Komédiás Étteremben. 

Még május 6-ig lehet jelentkezni a a [email protected] e-mail címen!

A like-gyűjtés május 24. 12:00-ig tart. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában