Szórakozás

2024.04.20. 08:48

Ünnepi gálaműsort tartottak a tánc világnapján Mosonmagyaróváron - Sok-sok látványos fotó

Két napon keresztül a táncé a főszerep a mosonmagyaróvári Fehér Ló Közösségi Házban.

Mészely Réka

Ünnepi gálaműsornak adott otthont pénteken a tánc világnapja tiszteletére, Szigeti Gábor táncpedagógus emlékére a Fehér Ló Közösségi Ház. Az esemény szombaton is folytatódik. Fotók: Kerekes István

Pénteken Iváncsics János alpolgármester köszöntötte az egybegyűlteket. A rendezvény sikerét jelzi, hogy a színházterembe nem is fért a közönség, sokan kivetítőn keresztül kísérték a változatos produkciókat.

A kétnapos gálán Mosonmagyaróváron működő tánccsoportok mutatkoznak be. A moderntánc lendületes szépségét és a magyarság népművészetének hagyományait elevenítik fel, megmutatva a folklór napjainkban is élő teljességét.

Pénteken az Attitude Balett Stúdió, Fantázia Majorette Csoport, Kelet lányai hastánccsoport, Kékcinke óvoda néptáncosai, HUNGARYthmic SE, Óvári Gazdász Néptáncegyüttes, Pulzus TSE, PA Dance, TITITÁ Néptáncegyüttes, Ujhelyi Iskola balettes növendékei szórakoztattak. 

Szombaton a színpadon szerepel az En l’ air Tánccsoport, Életrevalók Tánccsoport, HedoniZm Crew, Lajta Néptáncegyüttes, Mosonmagyaróvári Country Club, OKAY- DANCE tánccsoport, Margaréta Nyugdíjasklub Szederinda tánccsoportja, Pandóra törzsi Hastánccsoport, Royal Kolibri, Stella dance, Tóth Emília és barátai, Volkstanzgruppe Mosonmagyaróvár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában